Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning NISSAN Navara

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk for Nissan Navara

Nissan Navara er en pickup som har blitt produsert siden 1986. Den nåvęrende versjonen har vęrt tilgjengelig siden 2005 med enkel og dobbel kupé. Den fųrste lanseringen fant sted på bilmessen i Genčve. Nissan Navara som selges i Tyskland er produsert i Spania. Forfra ser Navara ut som Nissan Pathfinder, det er fųrst etter A-sųylen den avviker fra Pathfinder. Det tekniske grunnlaget er også identisk - med stigeramme, uavhengig fjęring på forakselen og stiv aksel med bladfjęrer bak. En all-wheel drive kan brukes for å supplere bakhjulsdriften.

Kundene kan velge mellom to motoralternativer, som begge er dieselmotorer. 2,5 dCi yter 190 hk og 3,0 liters dieselmotoren yter 231 hk. Opprinnelig ble denne pickupen tildelt hele fem stjerner i Euro NCAP-Crashtest, men gleden varte ikke lenge - og stjenene ble tilbakekalt. Risikoen for fųreren var så stor at Nissan måtte utbedre bilen, og under den neste testen blie det bare tildelt tre stjerner av de opprinnelige fem stjernene. Ųk sikkerheten med gode Nissan Navara-dekk. I nettbutikken vår finner du ulike dimensjoner og produsenter - så du er garantert å finne de riktige dekkene til din Nissan Navara.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.