Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning NISSAN Pathfinder

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk for Nissan Pathfinder

Selv om Nissan Pathfinder kun har vært i salg siden 1997 i dette landet, har den i realiteten vært tilgjengelig siden 1986. Den ble opprinnelig kalt Nissan Terrano. Dagene til Nissan Pathfinder er imidlertid talte - den siste generasjonen var bare tilgjengelig i Nord-Amerika, der Pathfinder selges under navnet X-Trail. Generasjonen som ble bygget fram til 2013 var tilgjengelig med fire- og sekssylindrede motorer, eventuelt med en manuell eller automatisk girkasse, og fra 2007 med partikkelfilter.

Med de to ekstra utfellbare setene kan bilen konverteres til syvseter, dersom ønskelig. Når bilen er fylt opp, må dekkene på Nissan Pathfinder tåle ganske mye. Riktig dekktrykk er like viktig som kvaliteten på dekkene til Nissan Pathfinder. Kvalitetsmerker som Continental og Dunlop, samt billigmerker, er tilgjengelig på dekkonline.com til gode priser. Sjekk ut vår gode service og raske levering.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.