Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning NISSAN X-Trail

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk for Nissan X-Trail

Nissan X-Trail er en japansk offroader som erstattet Nissan Terrano i 2001, og er bygget i hjemlandet. Her til lands er den tilgjengelig med forhjuls- og firehjulsdrift, i tillegg til en versjon med all-wheel drive som kan veksles til forhjulsdrift. Med ekstrautstyr kan bilen selv bestemme hva som er best i forhold til veiforholdene, med funksjonen automodus.

Førstegenerasjon X-Trail var på markedet frem til 2007 - det samme året lanserte Nissan neste generasjon på Genève Motor Show. Dette er en helt ny utvikling på grunnlag av Nissan Qashqai. X-Trail II ser mer robust ut enn forgjengeren, og er også større. Produsenten har også oppgradert interiøret og utbedret noen av ulempene fra den første generasjon. Det ble gjort en ansiktsløftning med nye motorer i 2010. Den nåværende Nissan X-Trail kom på markedet i 2014. Den har et sporty design som har lite å gjøre med et kantete SUV-utseende. Den nye generasjonen burde kunne fortsette suksesshistorien - ingen Nissan-modell ble solgt mer over hele verden enn denne. Dekk til Nissan X-Trail vil videre gi et godt inntrykk - det være seg på eller utenfor veien. Du finner de riktige dekkene til din Nissan X-Trail i nettbutikken vår.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.