ico 21 54 32 92 ico

Dekk til Opel

Opel

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Opel [endre]
Modellserie:

Matchende dekk for din Opel modell:

mer ...

Dekk sortert på sesong:

 Dekk for Opel

Opel ble grunnlagt av Adam Opel I 1862. Produksjonen av biler I 1899. Opel hører til General Motors og leverer ikke bare biler i Europa, men også i land som Kina, Australia og Singapore. Kundene setter pris på Opel sin stabilitet,men dette får du kan med de riktige dekkene.

Et stort utvalg dekk fra forskjellige produsenter

Opel er en av verdens ledende bilprodusenter. Derfor tilbyr nesten alle dekkprodusenter passende dekk for Opel. Som standardutstyr,Opel tilbyr dekk fra Continental. For eksempel, kommer Opel Astra med Premium Contact dekk fra Continental.Opel Corsa er utstyrt med Bridgestone S01 med størrelsen 185/55 R15. For ekstra trygghet, bør du velge kvalitetsdekk fra en kjent produsent. Forskjellige tester viser at dekk er som alt annet,du får det du betaler for. For sikkert kjøring, høy komfort og kostnadseffektiv kjøring finner du de perfekte dekkene hos oss.

Finn de riktige dekkene til din Opel

Når du skal finne passende dekk til din Opel bør du være oppmerksom på tegnene på dekkene dine. Det er en kode med bokstaver og tall, som ikke er lett å tolke for mannen I gata. De første tallene sier hvor bredt dekket er i MM, Videre følger avstanden mellom høyden og bredden av senter. Neste bokstav beskriver hvordan dekket er bygget opp,bokstaven «R» betyr at dekket er bygget radialt. Til slutt vises rimens diameter i tommer,vektindeks og hastighetsrangering. Det er viktig å bytte ditt Opel dekk når dette trengs. Desto dårligere mønsterdybde du har på dekkene dine,desto dårligere blir bremseegenskapene til bilen.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 18.08.2019 06:58