Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning OPEL Adam

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk for Opel Adam

Opel Adam, som uttales på engelsk, er en forholdsvis ny supermini. Det har vært i salg siden begynnelsen av 2013, og er produsert i Eisenach. Frem til nå har den kun vært tilgjengelig med tre dører, men en cabriolet-versjon er også på tegnebrettet. Opel Adam med sitt konsept av stort rom for tilpasning, som for eksempel fargen på taket, tar sikte på yngre kunder - standard grensesnitt for smarttelefon taler for dette. Fargene på interiøret harmonerer med eksteriøret. Fire versjoner er tilgjengelig, inkludert den sporty varianten Slam, som blant annet har større aluminiumsfelger. De riktige dekkene til Opel Adam er tilgjengelige på dekkonline.com. Uansett om du trenger sommerdekk, vinterdekk, helårsdekk eller regummierte dekk til Opel Adam, så venter et stort utvalg til rimelige priser på deg.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.