Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning OPEL Combo Tour

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk for Opel Combo Tour

Opel Combo Tour som har blitt produsert siden 1986 som yrkesbil over flere generasjoner, er i dag fortsatt veldig populær blant håndverkere. Den nåværende generasjonen har vært på markedet siden 2011, og er identisk med Fiat Doblò - det er i utgangspunktet bare støtfangerne og logoen som er forskjellig. I begynnelsen var Opel Combo en varebil som var basert på Kadett E og Corsa B, senere fulgte en personbil bygget på Corsa C-plattformen.

Personbil-versjonen av dagens Opel Combo Tour har mindre bagasjevolum, men kan bestilles med syv seter ekstrautstyr. Den er tilgjengelig med bensinmotor eller dieselmotor, samt en gassmotor som reduserer drivstoffkostnadene. Du kan også spare penger på dekk til Opel Combo Tour nettbutikken vår - uten å gå på kompromiss med kvaliteten, men til priser som ofte er langt under listepris. Dekkene til Opel Combo Tour er tilgjengelig fra en rekke produsenter - du vil også finne et bredt utvalg av dimensjoner på dekkonline.com.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.