Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning OPEL Corsa

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk for Opel Corsa

Opel Corsa er uten tvil en legende på bilmarkedet. Det har vært tilgjengelig siden 1982, og er produsert i Eisenach. I 2008 brøt Corsa gjennom med ti millioner produserte biler. Den første produktlinjen med Corsa var tilgjengelig fram til 1993, og var Opels debut innen småbilsegmentet. Den var ment å stjele markedsandeler fra Ford Fiesta og VW Polo.

Corsa A hadde forhjulsdrift og i kunne i begynnelsen bestilles som to dørs eller som en kombi med tre dører. Fire- og femdørs-versjoner kom senere. Til gjengjeld ble sedan-versjonen trukket tilbake fra markedet her i landet så tidlig som i 1987. Opel Corsa A ble utstyrt med motorer på 45, 55 eller 70 hk. Corsa B, som ble lansert i 1993, hadde 45 eller 60 hk til å begynne med, og kom senere som GSi med over 100 hk. For første gang var dieselmotor, som kom fra Isuzu, tilgjengelig.

Fra 1999 var Corsa Sport med 90 hk tilgjengelig. Avledede modeller fra andregenerasjon Corsa var sportscoupé Tigra og varebilen Combo. I 2000 ble Corsa C lansert, i 2006 fjerdegenerasjon, og i enkelte regioner kan Corsa C fortsatt bestilles som nybil. De nye modellene ruller på veien mer økonomisk enn noen med Opel Corsa-dekk. Bensinmotorene bruker i gjennomsnitt fem liter drivstoff per 100 km, dieselmotorene enda mindre. Sikkerhetsutstyret er også forbedret. Opel Corsa dekk som er egnet for ulike vęrforhold sųrger også for ųkt sikkerhet.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.