Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning OPEL Insignia

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk for Opel Insignia

Opel Insignia, som har blitt produsert siden 2008, er en middelklassemodell og erstattet den mindre og rimeligere Vectra-modellen når den kom på markedet. Den er produsert i Rüsselsheim på samme plattform som brukes i flere andre modeller i GM-konsernet, for eksempel Chevrolet Malibu og Cadillac XTS. i utgangspunktet var Opel Insignia tilgjengelig som limousin med tre eller fem dører. Året etter lanseringen ble den levert som stasjonsvogn, kalt Sports Tourer. Som en del av ansiktsløftningen i 2013 fikk Insignia nye frontlykter og en kromlinje på bakluken.

Motorspekteret ble også fornyet. 2,0 SIDI yter respektable 250 hk og 2 liters dieselmotoren har nesten 200 hk. Riktige dekk til Opel Insignia avhenger av modell. Informasjon om riktige dimensjoner finner du i eierhåndboken. Alternativt vil søkefunksjonen på dekkonline.com hjelpe deg ved å veilede deg til de riktige dekkene til Opel Insignia. Vi kan tilby dekk i forskjellige prisklasser - fra produsenter som Pirelli, Kumho eller Sunny. Velg ønsket produkt og dra nytte av gratis levering ved bestilling av to dekk eller mer. Hvis du ønsker det, kan du oppgi et verksted som leveringsadresse, eller du kan søke etter en av våre servicesentre nær deg.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.