Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning OPEL Mokka

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk for Opel Mokka

Opel Mokka er en SUV som bare har vært på markedet siden 2012, og er lillebroren til Antara. Teknisk sett er den basert på ulike modeller fra GM-konsernet, for eksempel på Opel Insignia og Chevrolet Trax, som i likhet med Mokka er produsert i Sør-Korea. Det er planlagt produksjon i Spania. Opel Mokka er identisk med Buick Encore som kan bestilles i Kina, Canada og USA.

Opel Mokka tilbys med tre motoralternativer, der 1,4 bensinmotor med turbo med 140 hk også er tilgjengelig som en LPG-gassmotor. Den manuelle girkassen er kombinert med en start-stop-automatikk. En sekstrinns automatkasse er tilgjengelig som ekstrautstyr. Kundene kan velge mellom tre versjoner som er avhengig av motoralternativene: Selection, Edition and Innovation.
Alle modellene har adaptive stopplys, ABS, ESP og andre sikkerhetsfunksjoner. Dekkene til Opel Mokka er også tilpasset til bilen. Skulle du trenge nye Opel Mokka-dekk, kan det lønne seg å ta en titt i nettbutikken vår. Her finnes stort utvalg dekk til attraktive priser. Toppmodellen i serien, Innovation, hadde blant annet elektrisk innfellbare sidespeil, kjørefeltassistent og navigasjonssystem.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.