Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning OPEL Vectra

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk for Opel Vectra

I 20 år skaffet Opel Vectra bilkonsernet i Rüsselsheim mange kunder, før den ble trukket fra markedet i 2008 da den ble erstattet av Opel Insignia. Forløperen til Vectra, som ble brukt som en sikkerhetsbil i Formel 1, var Ascona. Førstegenerasjon var tilgjengelig som sedan og som fastback, og alternativt med en innovativ firehjulsdrift - for eksempel som Vectra Turbo 4x4 med 204 hk. Vectra B var også senere tilgjengelig som estate. Med denne modellen ble navnet Caravan hentet frem igjen, og den kom innunder de 10 beste bilene innen middelklassebiler i Tyskland.

I 2002 kom Vectra C på markedet. Fastback-modellen ble kalt GTS og var svært populær. Men alt i alt var ikke denne generasjonen spesielt vellykket. Men på grunn av det høye antallet biler som ble solgt, er det fortsatt behov for dekk til Opel Vectra, og som du kan finne et stort utvalg av på dekkonline.com. Våre dekk til Opel Vectra er tilgjengelige til attraktive priser.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.