Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning OPEL Zafira

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk for Opel Zafira

Opel Zafira som ble lansert i 1999 og erstattet Sintra, er basert på Astra. Det var til glede for både kunder og media med nyvinningen som Opel kalte Flex 7. Dermed var grunnlaget for setekonseptet i Zafira lagt. De tre setene i andre rad kan legges ned og skyves frem, de to baksetene kan legges ned i gulvet. Dette gir et flatt lasterom på nesten to meter i lengde. På den tiden måtte setene på lignende modeller setene tas ut - i mellomtiden har mange produsenter brukt Flex 7-konseptet eller lignende konsept.

Fra 2002 var førstegenerasjon Zafira også tilgjengelig i en gassdrevet variant - dette også en nyvinning. Opel Zafira OPC med rundt 200 hk var svært populær. Den minste bensinmotoren gav 101 hk, og dieselmotorer var også tilgjengelig. I 2003 ble det gjort en ansiktsløftning. I 2005 kom andregenerasjon Zafira på markedet. Denne hadde også det vellykkede Flex 7-konseptet. Det var gjort større endringer i kupeen, og det var brukt nye motorer. Gassvarianten av Zafira var tilgjengelig nok en gang - først med 100 hk og senere som 1,6 CNG Turbo med 150 hk. Effekten på OPC ble økt til 240 hk. Tredjegenerasjon Opel Zafira har vært i salg siden 2012. For første gang er ikke lenger Flex 7 standard. Alle som ønsker å få en syvseters MPV ut av fem seter, må betale ekstra. På den annen side kan du spare penger på nye Opel Zafira-dekk som vi tilbyr deg til rimelige priser. Det er et stort utvalg av dekk til Opel Zafira på dekkonline.com.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.