Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning PEUGEOT 106

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Peugeot 106

Peugeot 106 er en fransk småbil som ble produsert mellom 1991 og 2003 - totalt 2,8 millioner biler forlot produksjonslinjen. Etterfølgeren er Peugeot 107. Der to generasjoner av 106: Førstegenerasjon var på markedet frem til 1996 - den var basert på Citroen AX og var svært lett i vekt. Av denne grunn trengte Peugeot 106 XSi mindre enn ti sekunder fra 0 til 100 km/t. 106 Le Mans, oppkalt etter det legendariske billøpet, var spesielt luksuriøs. Det kunne leveres som rød og hadde alcantara-skinn i interiøret, samt sotede vinduer som standard.

Peugeot 106-dekkene hadde en diameter på 14 tommer, og som med de fleste andre biler er også andre dimensjoner mulig å bruke. Sjekk eierhåndboken for godkjente dekkdimensjoner. Foruten Le Mans var det mange andre spesialmodeller som Roland Garros, Summertime eller Long Beach. Andregenerasjon var basert på Citroen Saxo-plattformen og var egentlig ikke særlig forandret. Størrelsen var tilnærmet identisk - så dette var mer en ansiktsløftning. Den elektriske versjonen av Peugeot 106 var tvert imot en innovasjon. Uansett hvilken versjon du eier, finner du dekk til din Peugeot 106 raskt og komfortabelt på dekkonline.com.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.