Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning PEUGEOT 206

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Peugeot 206

Peugeot 206 er en av de mest populęre småbilene i Europa. Den ble produsert mellom 1998 og 2012, og erstattet 205-modellen. Produksjonen fant sted i Frankrike og Storbritannia. I begynnelsen var 206 tilgjengelig med to og fem dųrer. I 2000 etterfulgte CC - en coupé-cabriolet med en elektro-hydraulisk tak. Estate, som hadde en bakrute som kunne åpnes separat, kom på markedet i 2002. Et år senere ble det gjort en ansiktslųftning der Peugeot 206 fikk nye motorer: En bensinmotor på 88 hk og en 2,0 liters motor som bare ble brukt i sportsmodellene. Disse omfattet S16, GT og RC som hadde et overbevisende pris/ytelse-forhold. Klimaanlegg, Recaro-seter og 17 tommers felger var standard. Både for denne og andre versjoner av den lille bilen, kan vi tilby deg de riktige Peugeot 206-dekkene.

Peugeot 206 har også laget seg et navn inne motorsporten, hvor den har vunnet World Rally Championship flere ganger. I 2007 kom Peugeot-modellene 207 CC og SW på markedet. De erstattet de tilsvarende 206-variantene. Limousine var så tilgjengelig som 206+ - et lavpris-alternativ til 207. Standardutstyret inkluderte en femtrinns manuell girkasse, elektriske vinduer, ABS og tåkelys. ESP og klimaanlegg var tilgjengelig som ekstrautstyr. Tre motorer var tilgjengelig (to bensinmotorer og én dieselmotor). Du vil også finne de riktige dekkene til Peugeot 206+ på dekkonline.com.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.