Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning PEUGEOT 207

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Peugeot 207

I 2006 erstattet Peugeot 207 Peugeot 206, som det hadde blitt solgt millioner av. Den nye modellen var større og med et nytt utseende. 207 ble produsert i Frankrike, Spania og Slovakia. Bare to år etter produksjonsstart forlot bil nummer 1.000.000 fabrikken. I mellomtiden kom etterfølgeren på markedet, men Peugeot 207 kan fortsatt bestilles som nybil i cabriolet-versjon. Peugeot 207 er bygget på samme plattform som Citroen C3 og er tilgjengelig med ulike motoralternativer, inkludert 207 Turbo med 150 hk og 207 RC med 174 hk, som ble produsert frem til 2010. Den franske bilen har utmerket seg blant annet i World Rally Championship, der Super 2000 regjerer.

Her brukes andre Peugeot 207-dekk, men for daglig bruk er det mer et spørsmål om holdbarhet og dekkets egenskaper i vått vær. Gode ​​Peugeot 207-dekk som oppfyller disse kravene finner du på dekkonline.com. For en småbil var spesialutgaven Roland Garros spesielt luksuriøst utstyrt, den ble levert med varmeseter, skinninteriør og parkeringsassistent. Det ble kun produsert 400 biler.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.