Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning PORSCHE

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Porsche

Porsche er mange sin drøm når det kommer til sportsbil. Porsche fikk sitt store gjennombrudd i 1963,da Porsche 911 kom på markedet. I dag tilbyr de følgende modeller:
  • Porsche 911
  • Porsche Carrera GT
  • Porsche Boxster
  • Porsche Cayman
  • Porsche Panamera
  • Porsche Cayenne
Disse modellene er populære i hele verden. Og kvalitetsbiler fra Porsche krever passende Porsche dekk.

Riktig dekkstørrelse til din Porsche

Som en av få bilprodusenter, har Porsche aktivt vært med å utvikle dekkene sine. Porsche har vanlige standard dekk og vinterdekk på alle nye biler. Porsche har også en del krav til dekkene sine. Dekkene som har passert testen deres,har en N på seg. For populære Porsche 911, har fått dekk fra Dunlop. Porsche Boxster er også utstyrt med dekk fra Dunlop. Porsche jobber sammen med Bridgestone og sørger for å utvikle dekk som hele tiden dekker kravene forbrukerne har.Normalt har Porsche-modeller 19-tommers dekk. Porsche dekkene kan også være 17-tommers dekk.

Kjørt trygt med Porsche-dekk

Hvis du velger Porsche-dekk, kan du være trygg på at disse oppfyller alle kravene du har til din sportsbil. Våre førsteklasses dekk er like bra på både vått og tørt føre. Vi garanterer maksimal styring og kjøreglede med disse dekkene.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.