Fortsett å bestille trygt og enkelt fra oss: vi leverer som normalt, bare ikke fullt så raskt til enkelte steder.
X
ico 21 54 32 92 ico

Dekk til Porsche

Porsche

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Porsche [endre]
Modellserie:

Matchende dekk for din Porsche modell:

mer ...

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Porsche

Porsche er mange sin drøm når det kommer til sportsbil. Porsche fikk sitt store gjennombrudd i 1963,da Porsche 911 kom på markedet. I dag tilbyr de følgende modeller:

  • Porsche 911
  • Porsche Carrera GT
  • Porsche Boxster
  • Porsche Cayman
  • Porsche Panamera
  • Porsche Cayenne

Disse modellene er populære i hele verden. Og kvalitetsbiler fra Porsche krever passende Porsche dekk.

Riktig dekkstørrelse til din Porsche

Som en av få bilprodusenter, har Porsche aktivt vært med å utvikle dekkene sine. Porsche har vanlige standard dekk og vinterdekk på alle nye biler. Porsche har også en del krav til dekkene sine. Dekkene som har passert testen deres,har en N på seg. For populære Porsche 911, har fått dekk fra Dunlop. Porsche Boxster er også utstyrt med dekk fra Dunlop. Porsche jobber sammen med Bridgestone og sørger for å utvikle dekk som hele tiden dekker kravene forbrukerne har.Normalt har Porsche-modeller 19-tommers dekk. Porsche dekkene kan også være 17-tommers dekk.

Kjørt trygt med Porsche-dekk

Hvis du velger Porsche-dekk, kan du være trygg på at disse oppfyller alle kravene du har til din sportsbil. Våre førsteklasses dekk er like bra på både vått og tørt føre. Vi garanterer maksimal styring og kjøreglede med disse dekkene.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 03.04.2020 06:58