Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning PORSCHE Cayenne

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Porsche Cayenne

Porsche Cayenne er den første SUV'en fra denne tyske bilprodusenten. Den kom på markedet i 2002 og er produsert i Slovakia og Leipzig. Den deler plattform med VW Touareg og Audi Q7 - og deler dermed også utviklingskostnadene.
Førstegenerasjon ble bygget frem til 2010, og var svært vellykket. Nord-Amerika var først og fremst et viktig marked. En tysk sportsbil og i form av en offroader - det funker nok her også. Og det gjorde det virkelig! Til å begynne med var Porsche Cayenne tilgjengelig med en VR6-motor og en V8-motor med ulike effektklasser. Med den største motoren drikker bilen 15 liter drivstoff per 100 km. I 2007 ble det gjort en ansiktsløftning, og Cayenne GTS ble lansert.

Nye motorer var også tilgjengelig, og for første gang en dieselmotor. Med unntak av bensinmotoren på 300 hk, var alle versjoner utstyrt med en åttetrinns Tiptronic S automatkasse som standard. I tillegg var bagasjerommet gjort større. Porsche Cayenne S Hybrid kombinerte bensin og elektrisk motor med en samlet effekt på 380 hk. Det gjennomsnittlige drivstofforbruket ble redusert til 8,2 liter per 100 km. Turbo S i andregenerasjon Porsche Cayenne er den raskeste serieproduserte bilen i sin klasse. Den yter 550 hk og kan akselerere til 280 km/t. Chassis, drivverk og firehjulsdrift sørger for at Cayenne kommer seg frem. Imidlertid passer ikke Porsche Cayenne-dekkene som er fabrikkmontert inn i konseptet. Du kan finne andre dekk til Porsche Cayenne i nettbutikken vår.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.