Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning RENAULT

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Renault

I dag er Renault en av de største bilprodusentene i verden. Deres store utvalg av modeller,sikrer at de har noe til enhver bruk. Dette er noen av de mest populære modellene:

 • Renault Clio
 • Renault Espace
 • Renault Kangoo
 • Renault Laguna
 • Renault Mégane
 • Renault Twingo


 • For hver modell, tilbyr vi en rekke kvalitetsdekk fra alle de ledende dekkprodusentene. De fleste Renault-modellene har solide dekk fra Michelin. Du kan velge mellom flere størrelser til din Renault. Sjekk vognkortet før du bestiller dekk, slik at du får noe som passer din modell.

  Kvalitetsdekk for din Renault sikrer optimal kjøreglede

  Bildekkene er det eneste som har kontakt med asfalten,derfor er det viktig at dekkene er av høy kvalitet. Siden dekk blir slitt som alt annet, er det viktig at du sjekker ofte at dekkene dine er i topp tilstand. Sommerdekk er trygge helt til gradestokken viser mindre enn 7 grader. Derfor bør du bytte til vinterdekk når den nevnte temperaturen nærmer seg. På grunn av deres spesielle gummi,sikrer vinterdekkene at du har bedre feste på is og snø. Det er viktig at dybden på 4MM overholdes. Både kjøreegenskaper og bremselengden er dårligere på vinterdekk. Derfor er det viktig at du så fort som mulig bytter tilbake til sommerdekk, når temperaturen og forholdene tillater dette. Disse dekkene er bedre på bade grep og sikrer sikkerheten både på tørt og vått føre. I tillegg er drivstoffeffektiviteten mye bedre på sommerdekk.

  Vi tilbyr matchende Renault dekk for enhver bruk. Gjennom den høye kvaliteten på dekkene, er du ikke bare sikker – men dette gir deg også optimalt veifeste og kjøreglede.
  Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
  Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.