Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Dekkveiledning RENAULT Clio

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Renault Clio

Renault Clio har blitt produsert siden 1990, og leveres med tre eller fem dører. Den kom på markedet som en etterfølger av Renault 5 og har i mellomtiden blitt tilgjengelig som fjerde generasjon. I noen regioner er den kjent under et annet navn, for eksempel som Thalia i Øst-Europa eller Nissan Platina. Den første generasjonen, som ble produsert til 1998, hadde to "ansiktsløft" og flere mindre endringer, der RL som grunnvarianten ble utstyrt med justerbare hodestøtter og en baksetebenk som kunne foldes ned. Renault Clio Baccara ble levert med skinnseter og 14 tommers aluminiumfelger Du kan finne passende dekk for Renault Clio for denne og andre modeller hos dekkonline.com. Clio Sport var tilgjengelig for første gang med den andre generasjonen. Den hadde 169 bhp og fulgte i fotsporene til den legendariske R5 Turbo. Den ble imidlertid overgått av Clio V6 24 med 254 bhp, og hadde bakhjulsdrift.

Selv om tredje generasjonen kom i 2005, ble Clio B solgt i Campus-versjonen til 2012. Bare etter at fjerdegenerasjonen av Clio B kom på markedet ble den historisk, etter at det ble solgt fem millioner biler. Den tredje Clio var flott når det gjaldt sikkerhet, fem stjerner i Euro NCAP-krasjtest er bemerkelsesverdig. Det er imidlertid ikke bare kollisjonsbeskyttelse som er viktig, kort stoppeavstand er også viktig. Disse kan fremfor alt oppnås med gode Renault Clio-dekk, som har tilsvarende gummiblanding og tilstrekkelig profil. Vi tilbyr et stort utvalg til lave priser i vår butikk på nettet.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.