Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning RENAULT Scenic

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Renault Scenic

Renault Scenic har vært tilgjengelig siden 1996, og helt siden den gang har den rullet ut av produksjonslinjen i Frankrike. Ett år etter produksjonsstart ble den tildelt tittelen "Car of the year". Det tekniske slektskapet med Megane kunne ikke overses, noe som gjorde at bilen ble kalt Renault Megane Scenic i de første årene. Spesielt i interiøret ble det benyttet deler fra lillebroren. Det er også tilgjengelig en syvseter som Grand Scenic, som ikke straks kan kjennes igjen som Scenics storebror.

Ved starten var Renault Scenic den mest vellykkede kompakte MPV-en og var snart tilgjengelig med firehjulsdrift for å kunne kjøre off-road med Renault Scenic-dekkene. Dette er bare mulig så lenge disse har tilstrekkelig dyp profil. Hvis profildybden er under 4 mm, bør du kjøpe nye Renault Scenic-dekk – f.eks. hos dekkonline.com.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.