Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning SEAT Ibiza

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Seat Ibiza

Seat Ibiza er en liten hatchback som er oppkalt etter øya i Middelhavet. Modellen er også tilgjengelig med en notch-back. Dette tilby imidlertid som Seat Cordoba. Den første Seat Ibiza kom på markedet i 1984 og var utstyrt med motorer fra Fiat og Porsche. Femdørsversjonen var tilgjengelig fra 1986, og det ble foretatt en ansiktsløftning i 1991. Kunder kunne velge blant mange utstyrsvarianter, inkludert Sportline med sportseter og tåkelys innebygget i støtfangeren. I 1993 kom den andre Ibiza-generasjonen, med komplett teknologi fra Volkswagen. Utstyret er orientert mot VW Polo.

I 1996 presenterte Seat nye motorer for Ibiza, inkludert en to liters bensinmotor med 150 bhp, som ble erstattet av en enda kraftigere 1,8 T-motor i 1999. I 2000 kom Cupra R med 180 bhp på markedet. Det akselererte opp til 225 km/t. Den tredje Seat Ibiza-generasjonen ble introdusert i 2002 og var tilgjengelig til 2008. Ytelsen til dieselmotorene hadde nå økt til nesten 200 bhp. Seat tilbø Bocanegra-pakken for sporty Ibiza-modeller med 17 tommers hjul og annet slående ekstrautstyr. For denne og alle de andre variantene kan du bestille Seat Ibiza-dekk hos dekkonline.com. Størrelsen is angitt i registreringsboken. Hvis denne ikke er tilgjengelig, er den intelligente søkefunksjonen i nettbutikken vår tilgjengelig for hjelp for å finne de rette Seat Ibiza-dekkene som har vært i salg siden 2008.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.