Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning SEAT Leon

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Seat Leon

Seat Leon ble introdusert i 1999. Den var ment å sikre den spanske produsenten en markedsandel i kompaktklassen. Den etterfulgte Seat Leon, som er basert på VW Golf-teknologien, og er nå tilgjengelig som tredjegenerasjon. Den første Seat Leon var en femdørs hatchback-versjon av Seat Toledo. På de tiden var utstyrsversjonen kalt Stella, Signo og Sport, og det var mange motorvarianter, fra 2002 og fremover inkluderte dette sporty versjoner som Cupra-modellene med mer enn 200 bhp. I 2005 kom andre generasjon Leon på markedet. Denne var også bare tilgjengelig med fem dører.

Den kunne skjelnes fra første generasjonen av, blant annet at bakdørshåndtakene var integrert i C-søylen. Utstyret var også forskjellig. Den Seat Leon som har vært i salg fra 2012 er noe kortere, men har en større akselavstand, noe som øker bagasjeplassen. Alle motorer er turboladet og for første gang er en tredørs versjon av Seat Leon tilgjengelig. Ytelsen til Leon Cupra hadde nå økt til nesten 300 bhp. En slik sporty bil trenger Seat Leon-dekk som kan kjøres dynamisk, og allikevel tilbyr nok sikkerhet. Du kan finne denne dekktypen i nettbutikken vår i et stort utvalg, til attraktive priser.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.