Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Dekkveiledning SKODA

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Skoda

Historien om bilprodusenten fra Tsjekkia, Skoda, begynte I 1895. De har i de senere år blitt en del av Volkswagen. I dag tilbyr Skoda et stort utvalg biler til all slags bruk. Skoda Fabia er en mindre bil som har blitt veldig populær,mens Skoda Octavia er en større bil som har blitt veldig populær verden over. Dekk til Skoda er tilgjengelig for både sommer, vinter og helårs.

Et stort utvalg dekk til Skoda

Skoda tilbyr en rekke forskjellige dekk som standardutstyr.Spesielt typer som especially Michelin,Goodyear og Continental er populære. Disse størrelsene er vanlige for Skoda:
  • 155/70 R13
  • 185/60 R14
  • 185/65 R14
  • 195/65 R15
  • 205/55 R16
Det er anbefalt at du sjekker vognkortet på Skodaen din for å se hvilke dekkstørrelser som er best for din Skoda. Ha dekkprodusentenes tips i bakhodet når du velger dekk. Husk at dette er det eneste som er i kontakt med asfalten og viktigheten av dekkene kan ikke undervurderes.

En trekk kjøretur med riktige dekk til Skoda

Kvalitetsdekkene for Skoda tilbyr strålende grep og kjøreglede uansett værforhold. Når gradestokken viser mindre enn 7 grader anbefales det at du bytter ut sommerdekkene med vinterdekk. Den spesielle gummistrukturen sørger for at du får optimalt grep på både snø og is. Men husk at vinterdekk er mindre drivstoffeffektivt og har høyere rulleresistanse, så bytt tilbake til sommerdekk så fort gradestokken tillater dette.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.