Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Dekkveiledning TESLA

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Tesla dekk

Tesla dekk er et must for å henge godt på veien og la oss forklare hvorfor! Teslas avanserte elektriske drivverk leverer en nærmest fryktinngytende ytelse. I motsetning til en bensin forbrenningsmotor med hundrevis av bevegelige deler, har Tesla sine elektriske motorer har bare en bevegelig del: rotoren. Som et resultat av dette er Teslaen sin akselerasjon momentant, stillegående og jevnt. Trå på gasspedalen og i så lite som 2,8 sekunder så er Model S i 100 km/t.

Dette betyr at bilen trenger Tesla dekk som passer bilens motoreffekt og akselerasjon. Når du runder svingene med en bil med inntil 700 hestekrefter (P85D) så er du avhengig av Tesla felger og dekk med den beste mulige gripeevne både på tørr og våt asfalt. Tesla dekk skal ha så lav rullemotstand som mulig for at dekkene skal bruke så lite energi som mulig, som gjenspeiler seg i bilens strømforbruk. En av de viktigste egenskapene dekk skal ha er godt veigrep på våt kjørebane, som gjør at man kan foreta en hard nedbremsing på kortest mulig bremselengde, for best mulig sikkerhet. Til sist men ikke minst, en elektrisk bil som er stillegående skal også ha støysvake dekk som holder ekstern støy ute. Til dette formålet kan du bruke f.eks. Pirelli, Continental eller Michelin. Tesla lager også 4-hjulstrekkere som trenger ekstremt holdbare Tesla vinterdekk med lite rullemotstand. Bestill Tesla felger og dekk i dag til din Model S på dekkonline.com og få gratis frakt og montering med i prisen hos din nærmeste monteringspartner!

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.