Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Dekkveiledning TOYOTA

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Toyota

Toyota ble grunnlagt I 1937. I 2007 solgte de 9,5 millioner biler - noe som gjør de til verdens største bilprodusent. For det første så elsker sjåførene tryggheten Toyota tilbyr. Toyota har et stort utvalg modeller. De mest populære er:
  • Toyota Auris
  • Toyota Avensis
  • Toyota Aygo
  • Toyota Corolla
Utvalget dekk for Toyota-modeller er også stort. For din Toyota-modell kan du bruke dekk fra en hver dekkprodusent . Som standardutstyr på bilene sine,bruker Toyota velkjente dekkprodusenter.

Passende dekkstørrelse for din Toyota

For mindre modeller som Toyota IQ, er det begrenset hvilke dekkstørrelser du kan bruke. Standard-størrelsen for IQ er 175/65 R15. For mellomstre biler, er utvalget litt annerledes. For eksempel når det kommer til Toyota Auris, avhenger dette av motortype, du kan velge mellom flere dekk størrelser.Toyota Auris Hatchback I 1.4 L er orginalt utstyrt med dekkstørrelse på: 195/65 R15. Du kan også bruke en av disse størrelsene:
  • 205/60 R15
  • 205/55 R16
  • 215/45 R17
For Toyota RAV4 og SUV model,er bredere typere (opp til 235 mm). Det er anbefalt at du sjekker vognkort før du bestiller dekk til din Toyota-modell. Det er anbefalt at du bruker et dekk som er godkjent av produsenten.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.