Fortsett å bestille trygt og enkelt fra oss: vi leverer som normalt, bare ikke fullt så raskt til enkelte steder.
X
ico 21 54 32 92 ico

Dekk til Toyota

Toyota

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Toyota [endre]
Modellserie:

Matchende dekk for din Toyota modell:

mer ...

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Toyota

Toyota ble grunnlagt I 1937. I 2007 solgte de 9,5 millioner biler – noe som gjør de til verdens største bilprodusent. For det første så elsker sjåførene tryggheten Toyota tilbyr. Toyota har et stort utvalg modeller. De mest populære er:

  • Toyota Auris
  • Toyota Avensis
  • Toyota Aygo
  • Toyota Corolla

Utvalget dekk for Toyota-modeller er også stort. For din Toyota-modell kan du bruke dekk fra en hver dekkprodusent . Som standardutstyr på bilene sine,bruker Toyota velkjente dekkprodusenter.

Passende dekkstørrelse for din Toyota

For mindre modeller som Toyota IQ, er det begrenset hvilke dekkstørrelser du kan bruke. Standard-størrelsen for IQ er 175/65 R15. For mellomstre biler, er utvalget litt annerledes. For eksempel når det kommer til Toyota Auris, avhenger dette av motortype, du kan velge mellom flere dekk størrelser.Toyota Auris Hatchback I 1.4 L er orginalt utstyrt med dekkstørrelse på: 195/65 R15. Du kan også bruke en av disse størrelsene:

  • 205/60 R15
  • 205/55 R16
  • 215/45 R17

For Toyota RAV4 og SUV model,er bredere typere (opp til 235 mm). Det er anbefalt at du sjekker vognkort før du bestiller dekk til din Toyota-modell. Det er anbefalt at du bruker et dekk som er godkjent av produsenten.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 05.04.2020 06:58