Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning TOYOTA Auris

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Toyota Auris

Toyota Auris er en kompakt modell som har vært på markedet siden 2007 og erstattet Toyota Corolla. Forgjengeren hadde et omdømme som en gammeldags bil – og derfor navnebyttet. Den nåværende Toyota Auris er tilgjengelig som en hatchback og som en stasjonsvogn. Alle motorene er i samsvar med Euro 5-utslipp som standard; de som er mer miljøbevisste velger Auris Hybrid med en ekstra elektrisk motor.

Selv den første Toyota Auris-generasjonen oppnådde fem stjerner i Euro NCAP-krasjtest og når det gjelder sikkerhet har den et svært omfattende standardutstyr. Så lenge Toyota Auris-dekkene> har tilstrekkelig profil - 4 mm er bedre enn de lovpålagte 1,6 mm - og de er helårsdekk, de bidrar til trygg kjøring. Kontroller tilstanden av dekkene på dine Toyota Auris-dekk jevnlig og bestill et nytt sett dekk i god tid hos dekkonline.com.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.