Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning TOYOTA Aygo

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Toyota Aygo

Toyota Aygo er en bybil som har blitt produsert siden 2005, og leveres med tre eller fem dører. Den er ment å bli likt av unge mennesker og var, på den tiden, den japanske bilprodusentens minste modell (det er nå iQ). Aygo produseres i Tsjekkia sammen med Citroen C1 og Peugeot 107. De tre bilene er identiske og er også tilgjengelig med samme motor på 68 bhp. I tillegg var Aygo også tilgjengelig med en 54 bhp motor, men ikke i Tyskland. Listen over ekstrautstyr er ganske kort, som sammen med andre innsparinger senker prisen for Toyota og for kunden. Men ingenting ble spart sikkerhetsmessig. Her oppnådde Toyota Aygo gode resultater i Euro NCAP-krasjtest. Toyota Aygo anses som en økonomisk og miljøvennlig bil. Drivstoff kan også spares med de rette Toyota Aygo-dekk. EU dekkmerking avdekker hvor økonomiske de er.

Det vises for alle Toyota Aygo-dekk i dekkonline.com nettbutikk. Ikke bare sparer du penger når du kjøper dekkene, men også senere sparer du inn når du fyller tanken. Aygo ble oppdatert i 2009 og 2012, inkludert motoren. Den slipper ut bare 102 gram karbondioksid pr. kilometer. Kundene kan velge mellom tre utstyrslinjer: Aygo, Aygo Cool med klimaanlegg, elektriske vinduer og CD-radio og Aygo Edition.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.