Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning TOYOTA Prius

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Toyota Prius

Toyota Prius kom på markedet i 1997 som den første bilen med hybrid drivkraft. Den drives av en bensinmotor og to elektriske motorer. Dette medfører (i det minste teoretisk) i et gjennomsnittlig drivstofforbruk på bare fire liter drivstoff på 100 km.

Det er ikke bare motoren og kjørestilen som påvirker drivstofforbruket, men også Toyota Prius-dekkene. Avhengig av dekkmodellen og produsenten vil rullemotstanden som drivstofforbruket er avledet fra, variere mye. Når du kjøper Toyota Prius dekk må du være oppmerksom på rullemotstanden som er en del av den juridisk påkrevde EU dekkmerkingen.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.