Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning TOYOTA RAV4

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Toyota RAV4 RAV4

RAV4 er en liten SUV som har vært tilgjengelig siden 1994. Den har en selvbærende skallkonstruksjon i stedet for et chassis av stigetypen. Ideen bak dette er å forene det beste fra en passasjerbil og enn off-road i en bil – det er dette som gjorde RAV4 så populær. Den første generasjonen hadde permanent 4 hjulstrekk og en bensinmotor med 129 bhp. Selv om den ikke har girkassereduksjon og andre tekniske funksjoner som er typisk for et off-road kjøretøy ganske bra utenfor veien. Dette ble sikret ved den tilsvarende avstanden til bakken og sentral differansialsperre. Etter tredørsmodellen introduserte Toyota femdørsmodellen som hadde en lengre hjulbase og hadde større plass.

I 1998 fulgte en kabrioletmodell som en del av en ansiktsløftning. To år senere kom andre generasjon RAV4 på markedet. Den var betydelig større og var utstyrt med 150 bhp bensinmotor eller en 116 bhp dieselmotor. I tillegg kunne nå Toyota RAV4 bestilles med forhjulstrekk og en 1,8 liters motor.

Fra 2006 og fremover ble RAV4 III tilgjengelig, og den var 12 cm lenger, men hadde ikke lenger tre dører og igjen bare med 4-hjulstrekk. Dette skyldes at den forhjulsdrevne modellen ikke ble akseptert av kundene. Dette endret seg med ansiktsløftningen i 2009. Nå brukes bare motorer som er på minst to liter, inkludert en dieselmotor med 177 bhp. Den nåværende RAV4 har vært på markedet siden 2013 med to dieselmotorer og en bensinmotor. Og igjen har bilen blitt større. Det er det samme om du kjører en eldre eller en ny modell – bestill din Toyota RAV4-dekk, i nettbutikken vår og nyt de mange fordelene.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.