ico 21 54 32 92 ico

Dekk til Toyota RAV4

Toyota

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Toyota [endre]
Modellserie: RAV4 [endre]
Modellbetegnelse:

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Toyota RAV4 RAV4

RAV4 er en liten SUV som har vært tilgjengelig siden 1994. Den har en selvbærende skallkonstruksjon i stedet for et chassis av stigetypen. Ideen bak dette er å forene det beste fra en passasjerbil og enn off-road i en bil – det er dette som gjorde RAV4 så populær. Den første generasjonen hadde permanent 4 hjulstrekk og en bensinmotor med 129 bhp. Selv om den ikke har girkassereduksjon og andre tekniske funksjoner som er typisk for et off-road kjøretøy ganske bra utenfor veien. Dette ble sikret ved den tilsvarende avstanden til bakken og sentral differansialsperre. Etter tredørsmodellen introduserte Toyota femdørsmodellen som hadde en lengre hjulbase og hadde større plass.

I 1998 fulgte en kabrioletmodell som en del av en ansiktsløftning. To år senere kom andre generasjon RAV4 på markedet. Den var betydelig større og var utstyrt med 150 bhp bensinmotor eller en 116 bhp dieselmotor. I tillegg kunne nå Toyota RAV4 bestilles med forhjulstrekk og en 1,8 liters motor.

Fra 2006 og fremover ble RAV4 III tilgjengelig, og den var 12 cm lenger, men hadde ikke lenger tre dører og igjen bare med 4-hjulstrekk. Dette skyldes at den forhjulsdrevne modellen ikke ble akseptert av kundene. Dette endret seg med ansiktsløftningen i 2009. Nå brukes bare motorer som er på minst to liter, inkludert en dieselmotor med 177 bhp. Den nåværende RAV4 har vært på markedet siden 2013 med to dieselmotorer og en bensinmotor. Og igjen har bilen blitt større. Det er det samme om du kjører en eldre eller en ny modell – bestill din Toyota RAV4-dekk, i nettbutikken vår og nyt de mange fordelene.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 17.07.2019 04:30