Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning TOYOTA Yaris

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Toyota Yaris

Toyota har tilbud Yaris, en liten bil, siden 1999. Bilene for Nord-Amerika og Europa ruller ut fra produksjonslinjen i Frankrike – det er allerede flere enn 2,5 millioner Yaris. I Tyskland er det den japanske bilprodusentens mest suksessrike modell. Yaris Verso – en liten MPV, som også kom på markedet i 1999 var også populær. I mellomtiden ble Verso-S en modell som sto på egne bein.

Den første generasjon erstattet Toyota Starlet. Den var tilgjengelig med to forskjellige bensinmotorer og en dieselmotor med 75 bhp. På noen steder kunne Yaris TS bestilles med en 105 bhp bensinmotor. Alle versjoner var standard utstyrt med en femgirs girkasse, men automat-gir var også tilgjengelig. Den andre generasjonen av Yaris var tilgjengelig mellom 2005 og 2011. Den viste seg som mye sikrere enn forgjengeren og oppnådde fem stjerner i Euro NCAP-krasjtest. I tillegg hadde den større plass innvendig. I tillegg til tre bensin- og en dieselmotor var Yaris TS enda en gang tilgjengelig, nå med 133 bhp.

I 2009 mottok Toyota Yaris II mye negativ publisitet. På det tidspunktet tilbakekalte produsenten en million biler på grunn av at isolasjonsmaterialet i beltestrammeren kunne antennes. Men nå kjører den lille bilen på sine Toyota Yaris-dekk igjen trygt på veiene.. I mellomtiden kom tredje generasjon av Yaris på markedet. For første gang tilbys den i en hybrid-versjon som har mer enn 99 bhp. Batteriet var plassert under baksetet, og dermed opprettholdt bagasjerommet sin opprinnelige størrelse. I tillegg til det kan bilen bestilles som 1.0, 1.33 og 1.4 D-4D. De rette Toyota Yaris-dekkene for alle modeller er tilgjengelig hos dekkonline.com.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.