Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Dekkveiledning VOLKSWAGEN

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volkswagen

Det er et stort utvalg Volkswagen modeller,og det er et stort utvalg dekk til enhver modell.Volkswagen samarbeider med velrenomerte dekkprodusenter.Blant annet:

Tilbyr dekk til alle situasjoner. De fleste Volkswagen modeller er utstyrt med Pirelli dekk. Dunlop dekk er utstyrt på modellene Phaeton og Touareg.

En trygg tur - uansett vær

For å kunne kjøre trygt både om sommer og vinteren, er det viktig å bytte mellom sommerdekk og vinterdekk. På temperaturer under 7 grader, er det kun vinterdekk som kan gi deg trygghet. Det samme gjelder på snø og is. Sommerdekk gir deg fantastisk grep ved høye tempraturer, på tørr eller våt veibane. Når du velger dekk, kan du også kjøpe fullstendige hjul, med dekket festet på rimsene. Vi tilbyr både dekk og komplette hjul til din Volkswagen bil.

Volkswagen dekk til rettferdige priser

Takket være vårt store utvalg av dekk, er det lett å finne riktig dekk til din Volkswagen modell. Blant disse finner du dekk som fyller dine behov, uansett hva de måtte være. For sikkerhetsmessige grunner, bør du sjekke vognkortet før du bestiller dekk. Å ha riktige dekk kan gi deg mer økonomisk kjøring,trygghet på veien og bedre kjæreopplevelse.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.