Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN Caddy

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Volkswagen Caddy

VW Caddy som har vært tilgjengelig siden 1983 er egentlig et nyttekjøretøy, men grunnlaget er en personbil. Den har eksistert litt lenger, men bare i Nord-Amerika som en pick-up variant av en annen modell. Den europeiske generasjonen har vært tilgjengelig fra 1983 av med tre motortyper. I 1995 fulgte neste generasjon med en fritidsbil som ble produsert i Spania, den var når alt kom til alt avledet fra Seat Inca. Motortypene økte, og i 1996 ble det lagt til en pick-up, som var svært lik Škoda Felicia Pick-up. I 2003 lanserte VW den tredje Caddy-generasjonen, og denne var basert på Golf V og Touran.

Modellen var ikke lenger bare et nyttekjøretøy, i stedet fra og med 2004, ble den tilbudt som en personbil - Caddy Life. Den har syv seter, og markedsføres som en personbil. I 2005 tilbød VW og avisen BILD den såkalte Volks-Caddy med betydelig redusert pris. Det var et valg mellom tre metallic-farger for karosseriet og tre motortyper med opp til 105 bhp. Volks-Caddy ble svært populær, noe som førte til leveringstider på opp til seks måneder. dekkonline.com tilbyr de rette VW Caddy-dekkene for alle Caddy-førere. Der har du valget mellom forskjellige produsenter og prisklasser, det er sikkert fire nye VW Caddy-dekk blant dem for deg.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.