ico 21 54 32 92 ico

Dekk til Volkswagen Caddy

Volkswagen

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Volkswagen [endre]
Modellserie: Caddy [endre]
Modellbetegnelse:

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Volkswagen Caddy

VW Caddy som har vært tilgjengelig siden 1983 er egentlig et nyttekjøretøy, men grunnlaget er en personbil. Den har eksistert litt lenger, men bare i Nord-Amerika som en pick-up variant av en annen modell. Den europeiske generasjonen har vært tilgjengelig fra 1983 av med tre motortyper. I 1995 fulgte neste generasjon med en fritidsbil som ble produsert i Spania, den var når alt kom til alt avledet fra Seat Inca. Motortypene økte, og i 1996 ble det lagt til en pick-up, som var svært lik Škoda Felicia Pick-up. I 2003 lanserte VW den tredje Caddy-generasjonen, og denne var basert på Golf V og Touran.

Modellen var ikke lenger bare et nyttekjøretøy, i stedet fra og med 2004, ble den tilbudt som en personbil - Caddy Life. Den har syv seter, og markedsføres som en personbil. I 2005 tilbød VW og avisen BILD den såkalte Volks-Caddy med betydelig redusert pris. Det var et valg mellom tre metallic-farger for karosseriet og tre motortyper med opp til 105 bhp. Volks-Caddy ble svært populær, noe som førte til leveringstider på opp til seks måneder. dekkonline.com tilbyr de rette VW Caddy-dekkene for alle Caddy-førere. Der har du valget mellom forskjellige produsenter og prisklasser, det er sikkert fire nye VW Caddy-dekk blant dem for deg.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 14.08.2019 04:23