Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN Eos

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volkswagen Eos

VW Eos, som er basert på et Passat B6-chassis, kom på markedet i 2006, og coupé-kabriolet har sin egen, distinkte design. Den tilhører kompaktklassen og tilbød på den tiden et unikt konsept fordi den hadde både et metall foldetak med et glide/vippetak i glass. Dette gjorde at VW Eos, som produseres i Portugal, fikk mange kjøpere. Ståltaket er elektrisk og trenger 25 sekunder for å åpnes, og lukkes.

Takket være "Easy Entry", som gjør at forsetene glir fremover og bakover sammenfelt, er Eos en ekte fireseter, i det minste så lenge vinddeflektoren (ekstrautstyr) ikke er montert. Naturligvis er fire VW Eos-dekk også er en del av standardutstyret. Disse er tilgjengelige i forskjellige størrelser i henhold til dine ønsker. Om andre størrelser er godkjente er registrert i registreringsboken. Du kan få tak i nye VW Eos-dekk hos dekkonline.com. Velg favorittmerket, legg inn leveringsadressen, dette kan også være et verksted, og innen få dager har du Eos-dekkene.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.