Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN Fox

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volkswagen Fox

Siden lanseringen i 2005 var VW Fox produsentens minste modell før up! fulgte senere. Fox er ganske stor til å være en liten bil, men er, på grunn av den lave startprisen på under 10 000 Euro, tilegnet denne klassen. I tillegg opptar Polo et lite segment hos Volkswagen. Fox ble produsert i Sør-Amerika og erstattet den mye dyrere Lupo. Standardutstyret er ganske spartansk, selv sentrallåsen er bare tilgjengelig som ekstrautstyr. Når det gjelder sikkerhet er bare ABS, setebeltestrammer og kollisjonsputer for føreren og passasjeren foran montert uten ekstra montering.

Som et resultat ble VW Fox ikke tildelt alle fem stjerner i Euro NCAP-krasjtest. Hvis du vil bibeholde sikkerheten i bilen din bør du skifte VW Fox-dekk i god tid. Bare tilstrekkelig dyp profil sikrer et godt veigrep og forlenger ikke bremselengden unødvendig. Du kan få VW Fox-dekk til attraktive priser i nettbutikken til dekkonline.com. For to dekk og flere dekker vi leveringskostnadene. Ut over det leverer vi til en adresse som du velger, for eksempel til verkstedet ditt, som straks kan ta seg av dekkskiftet.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.