Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN Lupo

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volkswagen Lupo

VW Lupo ble produsert fra 1998 til 2005 og representerte den tyske bilprodusenten i klassen minibiler, og de rullet fra produksjonslinjen i Wolfsburg og Brussels - med totalt en halv million biler. Ett år før lanseringen, ble den identiske Seat Arosa introdusert. Lupo var bare tilgjengelig med tre dører, men kundene hadde valget mellom fire og fem seter. På grunn av karosseriformen hadde bagasjerommet svært liten plass, men baksetene kunne felles ned slik at man fikk plass til mer bagasje.

VW Lupo var tilgjengelig med flere bensin- og dieselmotorer, inkludert en GTI 125 bhp so akselererte den lille bilen til 100 km/t i løpet av ca. åtte sekunder. En bemerkelsesverdig versjon var Lupo 3L TDI, den første treliters bilen i verden. Den brukte svært lite drivstoff fordi den var svært lett og var utstyrt med en start-stopp automatikk. I tillegg var det den aller første dieselbilen som var i samsvar med Euro 4 utslippsstandard. Du kan også spare drivstoff med de riktige VW Lupo-dekkene. Når du kjøper, må du alltid være oppmerksom på EU dekkmerking som du finner på alle dekkene i nettbutikken vår. Der kan du se hvor økonomiske VW Lupo-dekkene er, og ta det med i vurderingen når du skal bestemme deg.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.