Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN Passat

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Volkswagen Passat

I mer enn 40 år har Volkswagens mellomklassemodell vært Passat, som produseres i Tyskland. Det er avledet fra Audi 80, og kom på markedet i 1973. Ett år senere kunne stasjonsvognen bestilles, mens coupé-varianten, Passat CC, ikke var tilgjengelig før i 2008. Utseendemessig har den nåværende generasjonen nesten ikke noe å gjøre med den første generasjonen, og er mye større. Designen av den første generasjonen var utført av den italienske designeren Giugiaro, som bidro til suksessen av denne generasjonen.

Grunnvarianten av denne bilen kostet mindre enn 10 000 DM. Kunder kunne velge mellom 55, 75 og 85 bhp. Den første ansiktsløftningen ble utført i 1977 og senere kom andre motorer som GLI med 110 bhp, som oppnådde en hastighet på 185 km/t. Denne Passat-generasjon ble solgt i dette landet til 1980, produksjonen fortsatte imidlertid i Brasil i noen få år. I dag har Passat, avhengig av motoren, opp til 300 bhp og er begrenset til 250 km/t. Dette kan friste til rask kjøring på motorveier eller rundt hjørner. I tilfeller som dette er det ikke bare motorkraft og chassis som er viktig, men også VW Passat-dekk påvirker stabiliteten. Dekk med stor yteevne tilbyr mye grep og muliggjør korte bremseavstander selv ved en sporty kjørestil. Er du på jakt etter denne typen VW Passat-dekk? Du vil finne de rette på dekkonline.com, et stort utvalg til attraktive priser venter deg.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.