Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN Phaeton

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volkswagen Phaeton

Volkswagens luksussedan heter Phaeton. Takket være den omtalte fabrikken med glassvegger kan man se på nært hold sammenstillingen av bilen. Phaeton har noe annet som er helt spesielt. Før denne bilen var det ingen bilmodell i denne klassen som hadde oppfylt Euro 5 utslippsstandard. Bilen, som har vært produsert siden 2002, har firehjulsdrift og et luksuriøst interiør.

Det er andre funksjoner, men VW Phaeton-dekk er ikke spesiallagde. Hos dekkonline.com kan du velge blant mange størrelser og produsenter, og bestille de rette VW Phaeton-dekkene. Et tips: Skriv inn adressen til det verkstedet du stoler på, og spar kostnadene til transport av dekkene dit.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.