Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN Polo

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volkswagen Polo

VW Polo har blitt produsert siden 1975. Den første generasjonen ble tilbudt med tre dører til 1981. Noth back-versjonen, tilgjengelig siden 1977 heter Derby. Grunnversjonen av Polo har svært lite standardutstyr, men det var nok bedre utstyrte alternativer inkludert Polo GTS. Den første Polo-generasjonen ble etterfulgt av Polo II, som var på markedet til 1994 og kunne i starten kjøpes som en tre dørs hatchback. I starten var motoren på opp til 60 bhp, senere opp til 115 bhp. Den var svært populær, og dermed tilgjengelig over en lang tidsperiode. Tredje generasjons Polo kunne endelig bestilles med fem dører. Det var et valg mellom en fem girs girkasse eller et fire girs automat-gir, kombinert med motorer med opp til 125 bhp.

Fra 1997 ble VW Polo tilgjengelig som stasjonsvogn for første gang. Samme år oppnådde den tre stjerner i Euro NCAP-krasjtest, tre år seere fikk den fire stjerner. Polo IV ble produsert fra 2001 til 2009, med en ansiktsløftning i 2005. Den var større enn forgjengeren, omtrent samme størrelse som Golf II som ble produsert fra 1983 til 1992. Hvis baksetet ble nedfelt, var det tilgjengelig mer enn 1 000 liter bagasjeplass. I 2003 ble Polo Special med 16 tommers hjul lansert. Vi tilbyr deg de rette VW Polo-dekkene i vår nettbutikk. Men selv om du ser etter VW Polo-dekk for femtegenerasjon, vil du ha lykken med deg hos oss.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.