Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN T3

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volkswagen T3

VW T3 er en transportvogn laget av Volkswagen der tallet 3 angir tredje generasjon. Den ble produsert mellom 1979 og 1992. Den hadde bakhjulsdrift og luftavkjølt motor bak – senere var dette ikke lenger tilgjengelig. I stedet ble VW-modellene utstyrt med vannavkjølte motorer og Transporteren med forhjulsdrift. Med T3 hadde VW transporter for første gang et dobbelt triangelarmer og en tannstangstyring. Den var lengre enn forgjengeren og tilgjengelig i flere versjoner: som en planvogn, en varebil, en buss for opp til ni personer, en stasjonsvogn med en dobbel kupé for opp til seks personer.

Til å begynne med var det et valg mellom to bensinmotorer med 50 eller 70 bhp. Senere fulgte det flere motorer, inkludert en vannavkjølt horisontal motor med 122 bhp som ble introdusert i 1985. VW T3 var også svært populær til privat bruk. Med start 1985 solgte Volkswagen Multivan med sovemuligheter.

Størrelsen på sengen av 1,88 x 1,60 m. Det var også et sammenleggbart bord, tregulv og det var til og med gardiner. Produsenten hadde til og med tenkt på kjøleskapet. Westfalia Joker med vippende tak og en ekstra seng på 1,94 x 1,16 m var også svært populær – den kostet ca 4 300 DM mer. T3 star var en spesialmodell med senket oppheng, elektrisk justerbare, utvendige speil og aluminiumsfelger der VW T3-dekk med dimensjonene 205/70 R14 var montert. Du kan kjøpe VW T3-dekk som dette og i andre størrelser fra mange velrenommerte produsenter i nettbutikken vår – vi dekker leveringskostnadene for to dekk og mer.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.