Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN T4

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volkswagen T4

Versjonen av VW Transporter som ble produsert mellom 1990 og 2003 har kodenavnet T4. For første gang ble den tilbudt med to karosserilengder og hjulbaser. I tillegg til dette var rekkemotorene montert øst til vest, og Volkswagen bestemte seg for forhjulsdrift på VW Buss. Et resultat av dette var at det ble mulig med et sammenhengende bagasjerom.

Fra 1995 og fremover ble servostyring tilgjengelig som standard på alle T4-modellene. Og igjen ble Transporter ikke bare brukt kommersielt, men også av familier som fritidsbil, som Mulitivan-en ble det. Utstyret inkluderte en seng og en sammenleggbart bord. Men Multivan var bare tilgjengelig med kort akselavstand. VW T4 ble også brukt som ambulanse og av politiet og hæren. Volkswagen tilbød T4 med mange utstyrsvarianter. Sammen med Multivan kunne den også bestilles som en luksuriøs personbil, Caravelle, og som campingvogn, California og en firehjulsdrevet modell, Synchro.

På slutten av 1995 ble det utført en omfattende ansiktsløftning der interiøret ble oppgradert og det ble foretatt endringer av mekanikken, og 2,5 TDI og en 2,8 liter VR6-motor med 140 bhp ble introdusert. Den siste ble levert i kombinasjon med 16 tommers felger. Du kan finne dekk for VW T4 for denne og andre modeller hos dekkonline.com. Du kan velge de nye VW T4-dekkene med favorittmerket ditt fra mange forskjellige produsenter, eller bestemme basert på pris. For to dekk og flere dekker vi leveringskostnadene.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.