Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN T5

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volkswagen T5

Volkswagen har tilbudt den femte generasjonen av den populære VW transporteren siden 2003, kalt T5 og den er produsert i Hanover og i Polen. Den erstattet T4, som ble produsert fra 1990 til 2003. VW stolte fremdeles på forhjulsdrift og frontmotor som ble introdusert med T4. Hvis T5 har doble frontlys betyr dette at den er noe bedre utstyrt. I motsetning til forgjengerne brukes dieselmotorer med injeksjonssystemer og turbolading. Kammene i V5 dieselmotor drives ikke lenger av tannbelter, men av sylindrisk tannhjul. Kunder kan velge mellom å bestille noen varianter med automatgir og firehjulsdrift, kalt 4motion.

Men dette gjelder ikke USA – for første gang kunne Transporteren ikke lenger eksporteres til USA, noe om hadde en betydelig virkning på salgsvolumet sammenlignet med T4. Igjen tilbys VW Transporter med mange utstyrsvarianter, inkludert Multivan. Her ble standardutstyret redusert, og startprisen ble allikevel økt. En klassisk Multivan koster nå over 30 000 Euro – alternativt kan mindre luksuriøse versjoner bestilles, som f.eks. ikke har friskluftsanlegg. Du kan skifte standard stålfelger med fasjonable aluminiumsfelger, som tilbys hos dekkonline.com. Her vil du også finne de rette VW T5-dekkene. En rask titt i registreringsboken gir svaret på hvilke størrelser som er godkjente. Vårt utvalg av størrelser og merker for VW T5-dekk er stort, og har det rette dekket for alle transportere.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.