Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN Tiguan

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volkswagen Tiguan

VW Tiguan er en liten SUV som har vært tilgjengelig siden 2007. Den ble først vist det året ved Frankfurt motor show IAA. Ordet Tiguan er en kombinasjon av tiger og leguan (eng. iguana) - det ble valgt ved en avstemming blant leserne av bilbladet "Auto Bild". Mange deler i Tiguan er hentet fra andre modeller innenfor selskapet, for eksempel fra Golf eller Passat. På den andre siden er den svært lik Touareg, Volkswagens store SUV. Tiguan er tilgjengelig i tre ulike utstyrsversjoner, der Track & Field er best egnet for turer inn i mindre utfordrende terreng. I 2011 ble det foretatt en ansiktsløftning og nye motorer og utstyrsvarianten Track & Style ble introdusert.

VW Tiguan, som ble vinner av avstemningen "Top Safety Pick" i 2009 er tilgjengelig med fire bensinmotorer og tre diesel-motorer. Alle motorene er i samsvar med Euro 5 utslippsstandard. Opprinnelig kunne den bare bestilles med firehjulsdrift, i mellomtiden kjøres noen versjoner med VW Tiguan-dekk på forhjulene. Hvis disse slites ned eller ikke egner seg til værforholdene, stiger risikoen for ulykker. For å forhindre dette anbefaler vi deg å kjøpe våre nye VW Tiguan-dekk i god til, f.eks hos dekkonline.com – med gratis leveranse for to eller flere dekk.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.