Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN Touareg

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volkswagen Touareg

I 2002 ble VW Touareg, som produseres i Slovakia, Russland og Bosnia-Hercegovina, lansert. SUV-en deler plattformen med Porsche Cayenne og Audi Q7. Til å begynne med var den tilgjengelig med to motorer: en sekssylindret bensinmotor med 220 bhp og en V10 dieselmotor med 313 bhp. Litt senere ble utvalget øket med en bensinmotor og en dieselmotor. Men kort før slutten av den første Touareg-generasjonen var det bare to V6-motorer som var tilgjengelige. Touareg I hadde ganske mye utstyr, inkludert en assistent for filskifte, en elektrisk bakluke og et ryggekamera. Toppunktet var Touareg W12 med luftoppheng og dobbelt rør for eksos. I tillegg hadde den sporty varianten 20 tommers felger – du kan finne de rette VW Touareg-dekkene i nettbutikken vår.

I 2010 kom andre generasjon VW Touareg på markedet. Den er større enn før, og mye lettere. I tillegg ble drivstofforbruket til de eksisterende motorene redusert. Det er også mulig å spare bensin med økonomiske VW Touareg-dekk. EU dekkmerket, som vises på dekkonline.com for hvert dekk, gir deg det første hintet om effektiviteten. Ved første blikk kan du kjenne igjen kategorien for rullende motstand, støydanning og fuktighetsgrep. Hvis dekket var produsert etter 1. juli 2012 finnes dette merket direkte på dekket.

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.