Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN Touran

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volkswagen Touran

VW Touran er en MPV fra Volkswagen hovedsakelig produsert i Wolfsburg. Den har fem seter, men kan bestilles med en tredje seterad. Denne kan felles ned i gulvet for å gi et større, flatt bagasjerom hvis det ønskes. Touran var først tilgjengelig i 2003 og var i lang tid den best selgende MPV. Den første generasjonen hadde utstyrstrim Conceptline, Trendline og Highline. I 2006 skjedde det en ansiktsløftning – som en del av dette ble det tilbudt en ny motor med 170 bhp. VW Cross Touran som var tilgjengelig fra 2007 så nok ut som en terrengbil, men var det ikke. Den manglet firehjulsdrift og andre tekniske funksjoner.

I 2010 ble det gjort en annen ansiktsløftning. De viktigste endringene var bl.a. standard friskluftanlegg for alt utstyrstrim og soltak som ekstrautstyr. Bensinmotoren med BlueMotion-teknologi var også ny, motoren hadde 105 bhp og var svært økonomisk (et gjennomsnitt på mindre enn 6 liter på 100 km). Gode VW Touran-dekk som tilbys av dekkonline.com kan også gjøre dette. EU dekkmerke, som er tildelt alle VW Touran-dekk og dekkene til alle andre kjøretøy, viser hvor økonomisk et dekk er. Du finner mer informasjon om dette på de respektive dekkene. Den kraftigste motoren på Touran-generasjonen er 177 bhp 2.0 TDI DPF med en seks hastighets dobbel kløtsj-girboks som har vært tilgjengelig siden 2013. Volkswagen har annonsert den andre generasjonen av Touran for 2014.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.