Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning VOLKSWAGEN up!

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Volkswagen Up

VW Up! etterfulgte VW Fox i 2011 og er en city-bil med det interne kodenavnet VW120. Alle versjonene som selges i dette landet, kommer fra produksjonslinjen i Slovakia på sine VW Up!-dekk. Den ble opprinnelig tilbudt med tre dører, men er nå også tilgjengelig som femdørs. Tre typer utstyrstrim er tilgjengelig. Sorte up! og hvite up! modeller har 16 tommers hjul - kan du finne de rette dekkene hos dekkonline.com. I motsetning til E-Up! som er et elektrisk kjøretøy med en rekkevidde på 130 km. Den ble introdusert i 2013.

I tillegg til en cross Up! og Up! GT og flere modeller er planlagt. På tross av den lille krasj-kollapssonen, ble VW Up! belønnet med maksimalt antall poeng i Euro NCAP krasjtest noen få år tilbake, inkludert 86 % for standard sikkerhetsutstyr. Dette inkluderer ikke bare de rette VW Up!-dekkene, men også f.eks. ABS og kollisjonsputer i grunnversjonen – take Up! Først var city-bilen fra Wolfsburg bare utstyrt med 1.0 liters motorer. BlueMotion og metangass tilbys også. Den siste har en ekstrapris på 2 000 Euro, som det blir sagt er tilbakebetalt etter 50 000 km. I 2012 og 2013 var det rundt 42 000 registrerte i Tyskland.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.