Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Dekkveiledning VOLVO

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Volvo

Volvo tilbyr en rekke biler til arbeiderklassen,business og luksusbiler,i tillegg til SUVer. Volvo er verdsatt på grunn av deres stabilitet.Volvo bruker standardutstyr på deres modeler og det går vanligvis i Michelin. Uansett,nesten alle dekkprodusenter tilbyr dekk som passer til Volvo, så du har muligheten til å velge mellom et stort utvalg dekk.

En trygg tur med Volvo-dekk

Volvo betyr kvalitet.I dag er det bare Merdeces som har lengre levetid. Derfor bør du være oppmerksom når du skal kjøpe dekk. Kvalitetsdekk gir deg økonomisk kjøring,lengre levelengde og stille kjøring..Dekkene tilbyr et optimalt grep, uansett føre på veiene.

Passende dekk til en hver Volvo modell

Vi tilbyr passende dekk for en hver Volvo modell . For Volvo C30, anbefaler produsenten dekk i størrelsen 195/65 R15. Hvis du ønsker kan du oppgradere dekkene til 215/40 R18. For Volvo X90 SUV,kan du bruke dekk opp til 265/35 R22. Det er anbefalt at du sjekker vognkortet før du bestiller dekk.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.