ico 21 54 32 92 ico

Atturo Dekk

Atturo

Dekktype

Dekkstørrelser

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9968 Kundetilbakemelding

fine priser og rask levering vidar f., krokelvdalen mer

Kjøp dekk online - uten risiko:

  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
Få fart på bilen din med Atturo Dekk

Atturo dekk er blant de mest populære produktene våre. Atturo har lenge vært bransjeledende og tilbyr mange forskjellige typer dekk til en god pris. Denne produsenten fokuserer likevel mest på produkter til tunge kjøretøy. Uansett om du skal bytte ut originaldekkene dine eller oppgradere til annen størrelse, er Atturo dekk fra dekkonline.com et utmerket valg.

Produsenten tilbyr nemlig solide produkter som forbedrer ytelsen til kjøretøyet ditt. Dekkene har i over 80 år blitt produsert på fabrikker i Thailand og Taiwan. Herfra rulles de ut på verdensmarkedet, og den lange kjøretiden og brede utvalget gjør at du garantert finner dekkene du er på jakt etter. Kvaliteten sikres ved at det utføres uavhengige tester. Hyggelige priser i nettbutikken vår garanteres, ettersom ett av de viktigste budskapene til denne produsenten er at gode hjul ikke behøver å koste mye penger.

Kjøp Atturo dekk nå og få 30 dagers returrett

Dekkonline.com er Europas største dekkforhandler og sørger for at du får tak i dekket du er på jakt etter. Vi har et raskt leveringsystem og den kompetente kundeservicen vår besvarer eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi har 25 000 dekkprofiler fra over 100 dekkmerker, noe som gir deg gode valgmuligheter. Hvis du behøver hjelp med å montere dekkene, kan du kontakte en av de ca. 400 samarbeidspartnerne vi har i Norge. Bestill to eller flere dekk og få dem raskt levert hjem til deg!

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 20.07.2019 07:02